Obstacle Run Checklist

Wanneer je voor het eerst gaat deelnemen aan een obstacle run, dan is het handig om te weten wat je moet meenemen. Hiervoor heb ik een korte checklist gemaakt:

Algemeen

Wat je standaard moet meenemen naar een obstacle run zijn o.a. het adres, je toegangsbewijs en legitimatie bewijs.

Kleding

Vergeet niet je sportkleding mee te nemen. Over het algemeen is strak zittende kleding het prettigst. Denk hierbij aan een broek, shirt en schoenen.

Supporters

Neem gezellig supporters mee naar de run. Deze kunnen je aanmoedigen en om je lachen wanneer je met je gezicht naar beneden de modder in duikt. Ook kunnen zij eten en drinken bij zich houden, die je tijdens het lopen aangereikt krijgt.

Kaart van parcours

Als deze beschikbaar is, print dan de kaart van het parcours uit. Hier staat vaak op vermeld waar de obstakels te vinden zijn. Dit is handig voor de supporters, zodat je weten waar ze je kunnen vinden.

Contant geld voor parkeren

Bij veel obstakel runs is het de bedoeling dat je contant betaald voor het parkeren. Je zal niet de eerste zijn die contant geld voor het parkeren vergeet 😉

Schone kleding

Je gaat vies worden. Heel erg vies! Vergeet niet om schone kleding mee te nemen.

Handdoeken + extra

Bij veel runs is er de mogelijkheid om na de run te douchen. Vergeet je handdoek (+ extra) niet, zodat je niet met een nat pak terug naar huis hoeft.

Vuilnis zakken voor vieze kleding

Je gaat me dankbaar zijn voor deze tip! Neem een vuilniszak mee voor je vieze kleding. Zo wordt de auto niet vies en kun je na het douchen zo je kleren en schoenen in de zak stopen.

Related Posts

Leave a Reply