Crazy Fun Run Havelte

Het eerste weekend van september heb ik deelgenomen aan de Crazy Fun Run in Havelte. Het was een leuke run van 5 km met veel obstakels. Ik meen dat er ruim 16 obstakels waren. Hierdoor werd er niet veel langer hardgelopen dan 300 meter aan een stuk. Top!

Last Minute

De dag voordat het evenement plaats zou vinden, las ik het op de Facebookpagina van de Crazy Fun Run. Snel stuurde ik een berichtje naar de organisatie met de vraag of ik op een of andere manier nog aan een ticket zou kunnen komen. Gelukkig was er een dagverkoop, waardoor ik een uur voor de start nog een kaartje kon bemachtigen.

Start van de Run

Voorafgaande aan de run werd er een kort openingswoordje gehouden en vond de warming-up plaats. Helaas was het geluid niet goed geregeld, waardoor we achteraan niet konden verstaan wat er gezegd werd. De dames op het podium deden fanatiek een Zumba routine, maar er deed helaas maar een handvol deelnemers mee.

Na de warming-up ging de run van start. De deelnemers starten om de 3 minuten in groepjes van 20. Dit resulteerde in lang wachten voor de start. Gelukkig maakte de run veel goed. Weinig lopen en veel obstakels. Ook de kwaliteit van de obstakels was goed.

Video Crazy Fun Run Havelte

De Crazy Fun Run Havelte is zeker een aanrader. Ik weet niet of deze nogmaals georganiseerd wordt, maar wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Beoordeling OCR Freak
  • Crazy Fun Run Havelte - 7/10
    7/10

Pluspunten

Leuke locatie en in verhouding met de aantal kilometers, veel obstakels! Een lekker warme douche, geweldig!

Verbeterpunten
Het geluid bij de warming-up was slecht, waardoor de instructeurs achterin niet te verstaan waren. De manier waarop nu gestart werd, mag wat mij betreft wel anders een volgende keer.

7/10

Related Posts

Leave a Reply