Trias Obstacle Run

Zaterdag 27 augustus zijn we afgereisd naar Zwolle om deel te nemen aan de Trias Obstacle Run. Online was er niet veel informatie te vinden en wisten daarom niet goed wat ons te wachten stond. Het zou een onderdeel zijn van het Stadshagen Festival en de organisatie van de Urban Challenge Meppel zou er bij betrokken zijn. We stonden open voor verrassingen!

Aankomst

Twee dagen voor de run hebben we een mailtje gekregen met een route beschrijving naar een parkeerterrein. Aangekomen op het parkeerterrein was het ons wat onduidelijk waar de start precies zou plaatsvinden. Ook keken de mensen in de omgeving me vragend aan als ik ze vroeg waar de obstakel run zou plaatsvinden. Gelukkig kwamen we in het winkelcentrum een vriendelijke meneer van de organisatie tegen, die ons verder kon helpen. Er bleek geen kleedruimte aanwezig. Gelukkig hadden we ons al aangekleed 😉

De Obstacle Run

Na een geweldige warming-up, die bestond uit oefeningen, danspasjes en adviezen over hoe om te gaan met toeschouwers, gingen we van start. Met 80 deelnemers renden we door de stad richting het eerste obstakel. Een schans die als glijbaan gebruikt werd. Fantastisch, dit belooft wat!

Helaas viel dat wat tegen. De overige obstakels waren wat kleinschalig en eenvoudig te nemen! Desalniettemin hebben we wel genoten van de run. We hebben een leuk stukje van Zwolle gezien en het terrein bied enorme mogelijkheden voor een volgende editie.

Trias Obstacle Run video

Beoordeling OCR Freak
  • Trias Obstacle Run Zwolle - 6/10
    6/10

Pluspunten

Leuke locatie en geweldige warming-up!

Verbeterpunten
De hoeveelheid en moeilijkheid van de obstakels viel wat tegen. Ook kan de bewegwijzering beter. Daarnaast is het misschien een idee om de volgende keer te zorgen voor kleedruimte.

6/10

Related Posts

Leave a Reply