Flipbelt Review

Tijdens Mud Masters in Biddinghuizen hebben we getest of de Flipbelt geschikt is om te gebruiken tijdens obstakel runs? We hebben 18 km door de modder geploeterd, zijn over muren geklommen en hebben water getrotseerd.

Flipbelt Review

Aangekomen in Biddinghuizen hebben we direct de band omgedaan! Dit gaat heel eenvoudig en ook het vullen van de band is zo gedaan. We hebben een banaan (hoe gaat die heel blijven) en een aantal chocolade repen meegenomen. Een paar minuten later gingen we van start. Het viel direct op hoe confortabel de band is. Je merkt niet dat je deze draagt en zit niet in de weg tijdens het nemen van obstakels. Hier was ik wel bang voor.

Zoals verwacht overleefd de banaan de run niet. Na obstakel 8 merkte mijn loopmaatje Jan op dat ik helemaal onder de banaan zit. De banaan is geplet tijdens het tijgeren onder prikkeldraad.

Bij de eerste waterpost aangekomen ontdekten we dat we een chocolade reep zijn verloren. we hebben besloten om de band om te draaien, zodat de openingen naar het lichaam toe zitten. Hierdoor hebben alle overigen repen de run overleefd en zijn we verder niets kwijt geraakt.

Meer Flipbelt op:
Facebook: https://www.facebook.com/BeneluxFlipBelt/
Instagram: https://www.instagram.com/flipbelt_benelux/
Twitter: https://twitter.com/FlipbeltBenelux

Flipbelt Review
  • Bananen
  • Repen
  • Gels
  • Water/sportdranken
  • Energiebars

Pluspunten

De Flipbelt is goed te gebruiken tijdens obstakel runs. Ideaal om bij langere afstanden energiebars of gels mee te nemen. De Flipbelt blijft goed op zijn plaats zitten en zijn niet tot hinder bij het overwinnen van de obstakels.

Minpunten
De Flipbelt is niet waterdicht. Zorg dat je voeding meeneemt dat waterdicht is. Ook is het hierdoor niet mogelijk om een telefoon e.d. mee te nemen (niet dat me dit verstandig lijkt tijdens een obstakel run ;))

4.2

Related Posts

Leave a Reply