De tijd begint te dringen …

Tja, dan schrijf je jezelf in voor een ultra run van 60 km en vat je het plan op om je een jaar lang suf te trainen. In de praktijk is daar tot nu toe dus helemaal niets van terecht gekomen. Op een paar spinning lesjes en een rondje hardlopen heb ik dus helemaal niets aan sport gedaan. Na het even uitgeteld te hebben, hebben we nog 81 dage tot de Ultra Vikining van Strong Viking. De tijd begint dus te dringen!

Reality check

Afgelopen zaterdag heb ik samen met mijn broertjes en een zusje deelgenomen aan The Obstacle Challenge in Urk. Een enorm leuke obstakel run met veel Crossfit elementen. Na de start van het evenement werden we direct een sporthal in gestuurd waar de oefeningen en obstakel achter elkaar genomen dienden te worden. Air-squats, spinning, wall-sits, box-jumps, pull-up, touw klimmen etc. Pff ik heb het geweten. Niets meer gewend. Voordat ik de sporthal uit was had ik het zuur al in mijn bovenbenen en we moesten nog beginnen.

Werk aan de winkel

Oke, werk aan de winkel dus. In de komende twee maanden moet er toch wat progressie te halen zijn. Het voornemen is om nu vol gas te gaan en te zorgen dat ik de 60 km in ieder geval binnen de gestelde tijds limiet van 10 uur uit kan lopen.

Foto: Obstacle Challenge Urk

Related Posts

Leave a Reply