Van 0 tot 60 km in 347 dagen

Oke, vandaag hebben we het definitief gemaakt! Over 347 dagen nemen we deel aan een ultra marathon genaamd “Ultra Viking” georganiseerd door Strong Viking. Een obstakel run waarbij 60 km, 135+ obstakels en 3300 hoogte meters in maximaal 10 uur dienen te worden overwonnen. De marathon ga ik samen met mijn broertje Dubbele lopen en we zullen je de komende 347 dagen op de hoogte houden van onze voorbereidingen.

Waarom de Ultra Viking

Waarom neem je in vredesnaam deel aan een bizar evenement als de Ultra Viking? Precies weten doe ik het momenteel nog niet. Nadat ik ben uitgevallen tijdens de Iron Viking Run (ook van Strong Viking) bij 30 km heb ik, met uitzondering van de Urban Challenge in Meppel, niets meer gedaan aan sport. Mijn hardloopschoenen niet meer aangehad, zelf mijn sportschool abonnement opgezegd, omdat ik al drie maanden niet meer geweest ben.

Wellicht dat ik extreme doelstellingen nodig ben om ├╝berhaupt in beweging te komen. Ik weet het niet! Wat ik wel weet is dat ik er enorm veel zin in heb en niet kan wachten om de 60 km binnen de tijd te volbrengen.

Steuntje in de rug

Wil je me helpen? Het lijkt me prettig als je me de komende 347 dagen aanmoedigt, me een steuntje in de rug geeft of me door zwakke momenten heen helpt. Iedere dinsdag zal ik een bericht plaatsten waarin ik onze Ultra Viking voorpret, training en voorbereidingen zal delen. Laat me gerust weten wat je er van vind en hoe we het een en ander beter kunnen aanpakken.

Related Posts

Leave a Reply